Raad voor ondernemers

Advies van ondernemers voor ondernemers

Als ondernemer heeft u vaak behoefte aan een klankbord, een ‘sparringpartner’. Niemand weet immers alles. Wij staan dagelijks ondernemers bij en zorgen dat u altijd advies krijgt waar u iets aan heeft.

Starters en gevorderden

Begeleiding van uw investeringsbeslissing, hulp bij de keuze van een ondernemingsvorm, het bewaken van fiscaal optimale beloningsvormen of het toetsen van uw ondernemingsplan. Koenders Van Beek & Partners zorgt dat u altijd gedegen advies krijgt.

Startende ondernemers

U loopt al een tijd rond met plannen om voor u zelf te beginnen. U bent ervan overtuigd dat u met uw product of dienst een plek kunt veroveren in de markt. U heeft zich voldoende laten informeren over wat het ondernemerschap inhoudt. U beschikt over kwaliteiten zoals doorzettingsvermogen, besluitvaardigheid, goede communicatieve vaardigheden en een realistische instelling. Herkent u zich in vrijwel alle punten? Dan bent u klaar om te starten met uw eigen onderneming.

Aan de slag

De volgende stap is om uw plan concreet te maken. Het opstellen van een ondernemingsplan is hiervoor een goed hulpmiddel. Ten eerste om de haalbaarheid te kunnen toetsen en ten tweede als vereiste voor het eventueel verkrijgen van een bedrijfskrediet.

Advies

We begeleiden u tijdens de start van uw onderneming en in de jaren daarna.

Praten met een financieel adviseur?

Ja, graag